Forskjellen mellom kjemisk anker og ekspansjonsbolter?

- 2021-07-15-

Det kjemiske ankeret er en ny type anker som oppstår etter ekspansjonsankeret, festes med et spesielt kjemisk lim, og skruen er festet til betongsubstratboringen for å oppnå en kompositt av armaturet.

Bruksområde:

â–Fiksering av ulike utstyrsfundamenter; stål begravet i forskjellige bygningsstrukturer; jern, jernbaner;

â–Gardin veggmonteringsanker;
â–Installasjonsforankring av kjemisk utstyr, rørledninger, reklametavler, etc.
â–Vannvernanlegg, terminal, vei, bro, etc. har forskjellige ankre.

produkt fordeler:
â–Binding mot kjemiske stoffer, med sterk følelse av fast styrke, form er ekvivalent;
â–Ingen ekspansjonsspenning, lave krav til substrat, kan påføres i sprekkbetong, liten kantavstand;
â–Produktet er laget av emballasje av glassforsegling, den kjemiske sammensetningen kommer ikke i kontakt med atmosfæren, ytelsen er stabil, og det transparente glasset kan måles visuelt visuelt i røret, og glasset (SiO2) pulveriseres under installasjonsprosessen virker direkte som et bein, og bindingen er sikrere;
â–Produktets indre rørherdemiddel forsegles også med et glass og blandes raskt grundig, og installasjonen er rask, og byggetiden blir spart;
â–Utmerket ytelse, syre- og alkalimotstand, lav temperatur, aldringsbestandighet, god varmebestandighet, ingen kryp, vanntette flekker i fuktighetsmiljøet, godt sveisende eiendom, god flammehemmende ytelse, god motstand.

Ekspansjonsbolten er dekket med en sirkel, som er en spalte på denne sirkelen, og et hull spilles på veggen. Sett ekspansjonsbolten i dette hullet, og ringtrommelen klemmes av når bolten strammes. Dette gjør boltkortet i hullet. Få en fast rolle.

Kjemiske bolter er anti-tegning og bolter selv med gripekraften og mekanisk bittkraft mellom betong. De brukes hovedsakelig i forbindelse med nye og gamle strukturer. Du kan finne produsenter i den nye og gamle strukturen. Under informasjonen fra produsenten, er det forskjellig fra det kjemiske limet som produseres av forskjellige produsenter. Derfor er bindingsevnen også annerledes. Det mest brukte er tyske Huifish-ankeret, og Taiwan Guantou, Anhui Chemical-bolter produsert av produsenter av Huainan-ankre og kjemiske bolter er en av de bakre innebygde delene, og brukes i begravelse eller etter byggeprosjektet.

Forskjellen mellom kjemiske bolter og ekspansive bolter er at førstnevnte ikke har noe spenning, sistnevnte har spenning, sistnevnte genererer spenningskonsentrasjon i betongen, og øker derved skadesjansen sterkt, og strukturen er ikke trygg. Så nå er det i utgangspunktet i utformingen av gardinveggen, og hvis ekspansjonsbolten er bekreftet hvis du vil gjennomgå.